Boel Akupunktur kan hjælpe dig med dine menstruationssmerter

Akupunktur er behandling med tynde nåle, som stikkes ind i huden på særlige punkter på kroppen. Disse punkter kaldes akupunkturpunkter, og menes at kunne påvirke energiflowet i kroppen. Behandlingsformen har rødder i Kina og andre steder i Østen, men har de seneste årtier vundet stor indpas i den vestlige verden.

Hos Boel Akupunktur er de blandt de førende akupunkturbehandlere i verden. Stifter John Boel fik for alvor mediefokus i 1990’erne, da han behandlede Tour de France vinderne Jan Ullrich og Bjarne Riis. Nu har Boel Akupunktur, der er en familievirksomheden, klinikker i både Midtjylland, Odense og København. Boel Akupunktur har speciale i behandling af sportsskader, men kan behandle med akupunktur mod rigtig mange lidelser.

Blandt disse lidelser er menstruationssmerter, som næsten en fjerdedel af alle kvinder lider af i forskellige grader. Mange kvinder har ofte så kraftige smerter, at de må blive i sengen og må melde sig syg på grund af smerterne. Boel Akupunktur har fundet en ny måde at behandle menstruationsproblemer på, så ingen behøver at lide sig igennem flere dage hver måned. Behandlingen virker både, hvis menstruationsproblemerne skyldes enten sammentrækninger af livmoderen eller endomitriose. Sidstnævnte skyldes væv uden for livmoderen.

Akupunkturbehandlingen virker typisk efter få behandlinger. Er dette ikke tilfældet vil behandlingen typisk blive stoppet.