Facebook side dokumentere effekten af akupunktur

 

Facebook side, der dokumentere effekten af akupunktur.Hvis du nogensinde har tvivlet på effekten af akupunktur, skal du se på denne Facebook side.

Her kan du se eksemper på mange forskellige “uhelbredelige” lidelser, der er blevet afhjulpet med akupunktur. flere af dem er endda langt sværere at behandle end menstruations smerter.

Selv om menstruations smerter ofte er invaliderende, når de står på, er det dog langt mere alvorligt at være næsten blind, som flere af patienterne beskrevet på den side var før de blev behandlet.

På Facebook siden kan du læse beretninger og se video klip fra patienter, der er blevet hjulpet med akupunktur. Der er folk, som lider af så alvorlige lidelser som nervebetændelse, øjenlidelsen AMD, diskusprolaps, helvedesild, ansigtslammelse og mange flere.

Før du vælger en akupunktør til at behandle dig for dine menstruations smerter, er det en god idé at tjekke, at akupunktøren har erfaring med dine problemer.

Lige som nogle håndværkere er bedre end andre håndværkere, er der også akupunktører, der er bedre end andre. Du skal ikke vælge akupunktør ud fra hvem, der har de fleste certifikater, men ud fra hvem, der kan fremvise de bedste resultater, og ud fra hvem, du føler, at du har tillid til.

En læge eller en akupunktør, der kan fremvise de bedste resultater og de bedste anbefalinger, er for det meste langt bedre end én, der kan fremvise en hel væg fuld af fine certifikater.

Desværre skal du selv betale for dine akupunktur behandlinger. Men en udgift på 3000,- er i mine øjne godt givet ud, hvis man kan få et liv uden de invalidernede smerter 2 dage hver måned.

Ud over mave smerter, hovedpine og irritation kan nogle former for menstruations smerter feks endometriose faktisk gøre det betydelig sværere at blive gravid senere i livet.

Lid ikke. Få effektiv hjælp så hurtigt som muligt.