Slip af med dine menstruationssmerter med akupunktur

Menstruationssmerter opleves desværre af rigtig mange kvinder. Smerterne kan være forårsaget af enten endomitriose eller sammentrækning af livmoderen, og patienterne oplever symptomer som kramper i underlivet, rygsmerter, hovedpine og mavesmerter. Nogle kvinder oplever endda også andre symptomer såsom kvalme og diarré. Hos Boel Akupunktur synes vi ikke, at man skal lide af smerter og ubehag 2-3 dage hver eneste måned. Derfor er vi rigtig glade for, at vi har fundet en ny behandling, som virker!

Vi er en af Europas førende akupunkturklinikker, og med vores AcuNova akupunktur ser vi fantastiske resultater på patienter med menstruationssmerter. Uanset hvad smerterne skyldes, så kan vi opnå hurtige og tydelige forbedringer helt uden brug af medicin eller lignende. Så er du en af de kvinder, der lider af kraftige menstruationssmerter, så tøv ikke med at tage kontakt til os!

På http://acunova.dk/ kan du læse meget mere om Boel Akupunktur og vores behandlingsmetoder og -muligheder. Du kan også høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de kom ind med kraftige menstruationssmerter og kort tid efter kunne se sig succesfuldt behandlet og smertefri. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os, hvis du har nogen spørgsmål, eller hvis du bare gerne vil høre mere!