Prøv en ny metode til at klare menstruationssmerter

Boel Akupunktur er Europas største akupunktur klinik. Virksomheden, der har klinikker i både Midtjylland og på Østerbro i København, er mest kendt for at behandle for sportsskader. Tidligere har de blandt andet haft Tour de France vinderne Bjarne Riis og Jan Ullrich som kunder, og fortsat er der mange eliteudøvere, der modtager behandling hos Boel Akupunktur.

Men på klinikkerne behandler de også for mange andre lidelser. Dette kan være en række synslidelser, men også smerter som følge af diskusprolaps og gigt, samt andre såkaldte kroniske sygdomme som  astma og mave-tarmsygdomme.

Som bekendt af mange er akupunktur er en behandlingsmetode fra Kina og andre dele af Fjernøsten, som bygger på anvendelsen af nåle, der stikkes ind i akupunkturpunkter. Disse stimuleres dermed til en helbredende virkning.

Akupunktur kan også afhjælpe smerter i forbindelse med menstruationen. En fjerdedel af kvinder lider med problemer under deres menstruation. Dette kan være ondt i maven, rygsmerter, kramper i underlivet, hovedpine eller endnu værre ting.

Den normale behandling består typisk af smertestillende medicin og og måske et varmetæppe på underlivet. Men hos Boel Akupunktur behandler de menstruationensproblemer med en specielt udviklet behandlingsmetode, der normalt har effekt stort set med det samme.

Læs om mulighederne for at blive behandlet for menstruationssmerter via akupunktur på http://acunova.dk/menstruationssmerter/