AcuNova hjælper mod dine menstruationssmerter!

Rigtig mange danske kvinder lider af menstruationssmerter. Dette kan være i form af migræne, smerter i maven, rygsmerter, kramper i underlivet, kvalme osv. Hele 25% af danske kvinder lider 2-3 dage hver eneste måned af disse smerter! Og den eneste behandling hos lægen består i panodil og et varmetæppe – en behandling, som desværre ikke er særlig effektiv.

Derfor vil vi hos Boel Akupunktur gerne hjælpe! Vi oplever nemlig rigtig gode resultater med vores behandling af menstruationssmerter med akupunktur. Ved at anvende en moderne form for akupunktur ser vi en bedring hos langt størstedelen af vores patienter. Det er både vi og vores patienter utroligt glade for. På hjemmesiden kan d høre to af disse tidligere patienter fortælle om deres oplevelser og resultater hos Boel Akupunktur.

Uanset årsagen til dine menstruationssmerter, så vil vi gerne hjælpe dig. Du behøver ikke engang selv at vide, om det skyldes endomitriose eller sammentrækninger af livmoderen. Besøg vores hjemmeside i dag og læs mere om vores behandlingstilbud. Vi står altid klar til at møde dig i en afslappet dialog, så hvis du har nogen spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og glæder os til at hjælpe dig på vej mod en smertefri hverdag!