Akupunktur hjælper på smerter ved endomitriose

Sygdommen endomitriose skyldes, at der findes væv uden for livmoderen. 10 % af alle kvinder lider af sygdommen, og smerterne i forbindelse med menstruation kan være så stærke, at de kan være nødt til at ligge i sengen. Desværre er der ikke så meget, lægerne kan gøre ved smerterne. Den danske akupunkturklinik Acunova har dog fundet ud af, at akupunktur virker meget godt i forhold til at fjerne menstruationssmerter ved endomitriose. 

Hos Acunova har de mange års erfaring som akupunktører. Deres akupunkturform er udviklet over flere år, hvor de har ledt efter nye akupunkturpunkter på sig selv og de andre akupunktører til at lindre smerter. Det gør, at de har en meget effektiv akupunkturform i dag, der er en blanding af traditionel kinesisk akupunktur og de punkter, som de selv er kommet frem til. 

Det er meget individuelt, hvor mange akupunkturbehandlinger, man har brug for for at slippe for smerter i forbindelse med menstruation. Acunova anbefaler, at man altid som udgangspunkt får fem behandlinger. Nogle vil kunne mærke en forbedring efter to til tre behandlinger, mens andre har brug for flere end de fem behandlinger. Det er noget, man evaluerer løbende med sin akupunktør. 

Acunova har klinikker i København, Odense og Aulum i Midtjylland. 

Læs mere på http://acunova.dk/menstruationssmerter/