Prøv akupunktur mod menstruationssmerter

Lider du af voldsomme smerter i ryg, mave, underliv eller hoved, når du menstruerer? Så er du ikke alene. Rigtig mange kvinder lider af menstruationssmerter, og nogle oplever endda så voldsomme symptomer, at de må sygemelde sig og blive i sengen. Hos lægen får man som oftest at vide, at man skal tage nogle panodil mod smerterne og lægge et varmetæppe over underlivet. Der findes også andre alternative råd som at dyrke mere motion eller undgå koffein. Men disse løsninger virker på alt for få, og de er ikke holdbare i længden.

Hos Boel Akupunktur har vi derfor fundet en ny behandlingsmetode, som vi oplever stor succes med! Vi behandler vores patienter med traditionel og moderne kinesisk akupunktur, og vi er en af Europas førende klinikker på området. Behandlingen foregår således uden medicinering, og uden at du skal give dig i kast med lange behandlingsforløb. Vi vil se hurtige og tydelige resultater hos vores patienter!

Har du lyst til at lære mere om akupunktur og dennes brug mod menstruationssmerter, så klik ind på http://acunova.dk/. Her kan du også høre nogle af vores tidligere patienter fortælle om, hvordan de er blevet hjulpet af med deres smerter. Vi glæder os til at høre fra dig!