Oplev bedring når du har menstruationssmerter

Boel Akupunktur er en dansk klinik, som har afdelinger på Sjælland og i Jylland. De har mange års erfaring med akupunkurbehandlinger, og personalet besidder en stor indsigt inden for de teknikker, den gamle, kinesiske tradition skaber sine helbredende resultater med. I løbet af årene har Boel Akupunktur selv videreudviklet de traditionelle teknikker, så de nu kan favne endnu bredere når det kommer til hvilken type skavanker og lidelser, deres behandlinger kan skabe lindring og helbredelse for. Deres arbejde og resultater med faget har gjort dem til en af de førende aktører inden for området på europæisk plan, hvor særligt deres arbejde med blinde, svagtsynede og folk ramt af sportsskader har høstet dem anerkendelse.

Oplever du smerter under din menstruation, som er stærkere end normen, måske ligefrem invaliderende mens de står på, kan du have glæde af et behandlingsforløb hos Boel Akupunktur. De har skabt gode resultater hos kvinder i alle aldre, som har henvendt sig med stærke menstruationssmerter.

På deres hjemmeside kan du se videoer med fortællinger fra tidligere patienter, ligesom du kan kontakte personalet for en uforpligtende samtale. I mange tilfælde vil du opleve resultater allerede efter en uges intensiv behandling, og du slipper for lang ventetid og bivirkninger fra medicin.